Mine måter å jobbe på

Jeg jobber på mange forskjellige måter. Jeg har erfaringen min fra et liv som måtte bygges opp fra bunnen, og har dermed bred kunnskap om hva et mennesket har behov for, slik at man kan leve et godt liv. Det første som må på plass i et menneske, er hvordan man ser på seg selv. Alle mennesker har med seg sin historie, og sine erfaringer, og jeg har selv erfart, både med meg selv, og andre, at «standard-løsninger» ikke alltid stemmer for alle.

Jeg har i tillegg mine alternative evner for å få fram akkurat hva som er nødvendig å gjøre noe med, og healer på et dypt nivå for å fjerne den smerten som oppsto, om man har opplevd noe vondt som har satt dype spor. Når man opplever forskjellige situasjoner i livet, vil det sette spor. Måten vi tenker, føler og velger. Etter min erfaring må også hodet på plass, man må lære seg hvordan man skal tenke, for å snu en negativ spiral.

Jeg vil gjerne bruke det jeg kan, på forskjellige arenaer, og holder gjerne foredrag om mine erfaringer, uten å bruke evnene mine.

Jeg holder også selvutviklingskurs, hvor jeg går spesifikt inn på temaer, og de som kommer får spesifikke råd og hjelp til sitt liv.

Har du behov for en samtale, er det også en ypperlig måte for selvutvikling om man heller ønsker å være mer anonym.

Ordet selvutvikling, høres kanskje ut som noe spesielt, og veldig mye arbeid. Jeg tenker at mennesker utvikler seg hver dag, og for hver ting man lærer og erfarer, har man utviklet seg litt lenger. Det er ikke alltid det er mer enn en setning som skal til, for at man skal forstå, for å komme seg videre, om man ikke trives med livet.

Jeg har mye erfaring innen psykiatri, men man trenger overhodet ikke være innen psykiatri for å komme til meg. Jeg ser i dagens samfunn at mange sliter i hverdagens krav og mas, uten å ha en diagnose, og det kan være alt fra det å lære seg å sette grenser, bli fornøyd med seg selv, slippe fortid, slippe bekymringer for framtiden, og lære seg å fokusere her og nå.

Ta gjerne kontakt med meg om du har noen spørsmål!

E-mail: veilederelisabethholt@gmail.com

Telefon: 93069033 (9-15)

eller bruk kontaktskjema som finnes øverst på siden 🙂