Å gi eller ikke gi…

Først vil jeg si at jeg ikke skriver dette for å spille på samvittigheten til noen, alle må ta det valget som passer for hver enkelt.

Temaet er gaver til de som ikke har mulighet til å gi til barna sine, eller som feirer julen alene og trenger en oppmerksomhet. Kanskje er det noen barn som har lyst til å gi i noe til noen også? Jeg har gitt i flere år, til forskjellige steder som har samlet inn gaver. Jeg har også hatt opphold, fordi det ikke har passet på grunn av økonomi, eller overskudd. Jeg har ikke hatt dårlig samvittighet de gangene jeg har latt være, fordi jeg tenker at jeg selv må velge det som passer best for meg, og det hjelper ingen at jeg skal ha dårlig samvittighet. Alle må velge selv hva de har av midler, overskudd og tid. Har man kun til seg selv, og eventuell familie, skal det være greit og la være å gå med dårlig samvittighet hele julen.

Det handler ikke alltid om penger nå før jul heller, jeg vet om mange som har nye klær med lappen på som ennå ligger i posen og aldri vil bli brukt.. Er det noe man har fått i gave som man vil gi videre fordi man ikke har bruk for det? Kanskje er det kjøpt inn for mye av mat, eller noe annet som hører julen til? Ta en kikk i skapene dine, om du var lyst til å bidra. Eller ta en tur i butikken 🙂

Med ønske om en god førjulstid!