Kjærlighet på ekte

KJÆRLIGHET til oss selv, gjør noe med tankegangen vår, og valgene våre. Det påvirker hvordan vi opplever oss selv, og alle andre rundt oss. 

KJÆRLIGHET avler KJÆRLIGHET. 

KJÆRLIGHET avler FRIHET.

KJÆRLIGHET avler YDMYKHET.

KJÆRLIGHET avler RESPEKT.

KJÆRLIGHET avler AKSEPT.

KJÆRLIGHET avler TÅLMODIGHET.

KJÆRLIGHET avler RO.

KJÆRLIGHET inneholde ingen negative holdninger. Den er fri, og uforbeholden kjærlighet gjør underverker for oss selv, og de andre vi viser uforbeholden kjærlighet til.

KJÆRLIGHET må alltid starte i oss selv. Fortelle oss selv at egenskapene vi har er nok, ingen kan alt, det har vi ikke tid til. Vi er mennesker, med kropper som er like forskjellige som antallet vi er på denne jorden. Vi er fine, og kroppen vår gjør store ting for oss hver eneste dag. Vår oppgave er å ta vare på den så den klarer det, både med inntak av mat og drikke, holde oss i aktivitet, hviletid og stelle ellers generelt pent med den. Og hvordan vi behandler den med tankene våre er viktig. Vi taper energi om vi tenker negative tanker om kroppen vår. Jo mindre energi, jo mindre energi får den til å utføre alt den skal.

Akseptere det som har vært. Leve NÅ. Tenke at ingen gjør alt etter «boka» hele livet.

Vi er mennesker. LEV. ELSK.

Boken min «Det handler ikke om å overleve, det handler om å leve» er på tilbud til helgen (23-25.november) til kun 149,50! 

Forlagshuset i Vestfold (trykk på blå skrift for å komme til nettbutikken) er med på Black Fridag og selger alle bøker i nettbutikken til HALV PRIS! Min bok og mange andre gode bøker i alle sjangre! 

Boken min kan også kjøpes/bestilles hos alle bokhandlere, men dette tilbudet gjelder i nettbutikken til Forlagshuset i Vestfold, her.