Rydd!

For å få det rolig inne i kropp og sjel, trenger vi at det er ryddig også rundt oss. Har du mange ting som bare står på lager uten mening? Skulle det vært ryddet og kastet? For mange kan det være befriende å gå gjennom alt man lagrer, og få ut det man ikke vil ha. Sparer du på ting fordi det er bruk for de? Eller fordi du fikk en gave en gang du ikke syns du kan kaste? Er det ting av sentimental verdi, sørg for at du beholder de av de rette grunnene. Ingenting av det vi eier, skal suge energi av oss. Det er bortkastet, at hver gang vi ser på en ting og blir minnet på noe vondt, trist, eller slitsomt, kvitt deg med tingen, eller behold den, uansett i begge tilfeller; rydd opp i følelsene, det suger energi du har bruk for til andre ting.

Kast alt du ikke har bruk for, syns er fint eller skal lagres til senere generasjoner. Bare det å kaste tingene, gjør noe med oss, uten at vi gjør en kjempe-jobb for å løse opp i eventuelle vonde ting. Hvor ofte tenker du på at du skulle ha ryddet? Er det mer tid enn det hadde tatt å rydde?

Det kan være terapi og kaste ting så de aldri blir sett på av noen igjen. Men det du kan levere videre, gjør det!

Det er vår (snart 😉 ), rydd vekk det du ikke har bruk for, av ting, eller tanker. Det er verdt jobben.

Har du lyst til å lese mer om å rydde i tanker, hvordan du kan forholde deg til relasjoner på en ny måte eller kanskje du har behov for å lære å sette grenser? Boken min tar for seg mye av det vi mennesker har behov for å få på plass før å ha et godt grunnlag i livet.

«Det handler ikke om å overleve, det handler om å leve», kan bestilles/kjøpes fra bokhandlere, både på nett og i butikk. Du kan også få den tilsendt direkte fra meg, ta kontakt via Facebook.

En rolig dag ønsker jeg alle der ute!