Om

Jeg heter Elisabeth Holt, er 36 år gammel, og har bestemt meg for å bruke min egen erfaring til å hjelpe andre mennesker.

Jeg levde et liv i angst og isolasjon, og har jobbet meg ut av dette ved å lære meg hvordan mennesket fungerer, og hva som må til for å få et godt liv. Idag lever jeg et liv fritt for bekymringer, frykt, stress, og andre negative følelser jeg ikke trenger.

Jeg har skrevet boken «Det handler ikke om å overleve, det handler om å leve», som ble utgitt desember 2016. I boken forteller jeg om mine egne erfaringer, fra jeg ble født, og hvordan livet påvirket meg etterhvert til å isolere meg i frykt for å velge feil. Jeg holdt på å dø, etter flere år med konstant hat til meg selv, og alle andre. Kroppen ble utslitt, og jeg måtte velge mellom å leve, eller dø. Jeg valgte å ta et viktig valg. Å begynne å lytte til meg selv. Gyldne ord, som snudde hele min verden, men etter å ha sagt ordene til meg selv den natten kroppen holdt på å gi opp, la jeg meg til å sove, uten å vite om jeg våknet dagen etter. Men det gjorde jeg, og jeg jobbet døgnet rundt med å bygge meg opp igjen. Mentalt, og fysisk.

Etterhvert som jeg så at jeg klarte livet, og jeg begynte å kikke rundt i samfunnet, kjente jeg igjen meg selv i mye. Andre mennesker som ikke klarer å si nei, som sier ja med en bismak, og som lever ved siden av seg selv. Jeg hadde selv funnet nøklene til å få et godt liv, og grunnprinsippene for alle mennesker er de samme. Det kan du lese mer om i boken min.

Jeg holder foredrag ut ifra min egne erfaringer fra et liv i hat, selvforakt, angst og isolasjon. Foredragene passer for alle som har behov for å få perspektiv på egen tankegang, prioriteringer og valg. Man trenger ikke være psykisk syk, eller ha kjennskap til det, for å få utbytte av foredragene mine.

– Elisabeth

 

Jeg kan nås via:

Telefon: 98 44 15 03

E-post: veilederelisabethholt@gmail.com

eller ved å bruke kontaktskjemaet øverst på siden.

Sosiale medier:

  • Facebook: Elisabeth Holt – Forfatter
  • Instagram: forfatterelisabethholt