Mine foredrag

Jeg holder foredrag hvor jeg forteller om min reise fra ekstremt selvhat til å være min egen beste venn. Foredraget passer for alle som ønsker inspirasjon og kanskje noen tips om hvordan man kan endre det man ikke er fornøyd med i eget liv. Fokuset er selvtillit, selvfølelse, grensesetting og litt om hvordan man selv velger å forholde seg til andre mennesker og verden med all den påvirkning vi kan velge å ta et bevisste valg i forhold til.

Jeg har holdt foredrag for høyskoler, og offentlige instanser, som ønsker å høre hvordan jeg opplevde min tid som pasient, å forholde seg til et system, å leve med psykiske lidelser og hva som fungerte og ikke fungerte i møte med helsevesenet, og hvordan man kan finne veien ut. Å være pårørende kan også være tema i disse foredragene.

Ønsker du spesifikke temaer, er det opp til deg og få et skreddersydd foredrag som passer for behovene deres bedrift, organisasjon eller offentlig instans måtte ha.

Kontakt meg for mer informasjon:

Telefon: 98 44 15 03

Mail: veilederelisabethholt@gmail.com

wp-image-395842781

«Kom og hør Elisabeth Holt og hennes sterke historie og hvordan hun lagde seg et liv basert på sine egne behov og ikke alle andres.

I dagens samfunn er det mange krav og forventninger, og for å klare å leve et godt liv med seg selv og de man har rundt seg, kan det være godt å fri seg fra en eventuell vond fortid og få på plass en god selvtillit så man klarer å ta de rette valgene for seg selv.

Elisabeth Holt levde selv et liv som hun valgte som alle andre og hadde vonde traumer som gjorde at hun til slutt holdt på å dø etter flere år med dyp angst, selvhat og isolasjon.

Foredraget passer for alle som har lyst til å bli mer oppmerksom på egen tankegang, og som ønsker en endring i livet.»